Sisällys
Snapchat on yksi suosituimmista sosiaalisen verkoston sovelluksista koko maailmassa. Se saa suosikkisi, koska antaa sinun jakaa elämäsi 10 sekunnissa. Kaikkien keskusteluun sisältyvien valokuvien elinikä on jopa 10 sekuntia, ja ne katoavat sitten Snapchatista automaattisesti.
Poistetaanko valokuvat kuitenkin automaattisesti, kuten Snapchaten mukaan väitetään?
Jos luulet niin, olet väärässä.
Jatka lukemista ja saat vastauksen miksi ja miten poista Snapchat-valokuvat pysyvästi.

Vaikka Snapchat väitti, että kuvat poistetaan automaattisesti 10 sekunnin kuluttua vastaanottimen lukemisesta. Snapchat-kuvat kuitenkin poistetaan Snapchat-palvelimelta, ei todellakaan lähettäjän matkapuhelimesta.
Oikeuslääketieteellinen yritys on vahvistanut, että Snapchatissa lähetetyt kuvat ovat edelleen tallennettuina lähettäjän laitteeseen ja Snapchat-valokuvat voidaan helposti palauttaa yhtä hyvin. Se asettaa puhelimesi vaaraan, jos sinulla on erittäin tärkeitä ja yksityisiä kuvia Snapchatissa.
Snapchat-kuvat on poistettava lähettäjän puhelimesta.
Snapchatin avulla voit poista Snaps-viestit, mukaan lukien yksittäisille ystäville tai ryhmäkeskusteluissa lähetetyt kuvat. Huomaa, että kun poistat Snapchatin, se poistetaan Snapchatin palvelimilta ja vastaanottajan laitteelta. Keskusteluun tulee kuitenkin ilmoitus, jossa lukee "[Sinun nimesi] poisti viestin". Vastaanottaja tietää, että olet perunut viestin, vaikka hän ei olisi koskaan nähnytkään sitä. Näin poistat viestin:
Yleinen Snapchat-käyttäjien väärinkäsitys on, että kun siirryt kohtaan ”Asetukset” > ”Tietosuoja-asetukset” > ”Tyhjennä keskustelu”, tyhjennät keskustelun kaikilta. Todellisuudessa tämä poistaa keskusteluketjun vain omasta näkymästäsi. Viestit, tallennetut kuvat ja Snapsit pysyvät täysin näkyvissä vastaanottajan laitteella.
Jos haluat poistaa olemassa olevan keskustelun molemmilta osapuolilta, sinun on noudatettava molempien osapuolten Snapchat-sovelluksessa viimeisessä osiossa ”Snapin lähettämisen peruuttaminen ennen sen avaamista” annettuja ohjeita.
Voit estää tulevan keskustelun kertymisen muuttamalla keskustelusääntöjä seuraavasti:
Tämä varmistaa, että heti kun molemmat poistutte chatista, historia pyyhkiytyy automaattisesti molemmilta osapuolilta.
Jos Snapchat-muistosi ovat täynnä vanhoja kuvia tai haluat tyhjentää historiasi yksityisyyssyistä, niiden poistaminen yksi kerrallaan on tehotonta. Käytä "Joukkovalinta"-toimintoa tyhjentääksesi arkistosi sekunneissa. Tyhjentämisen jälkeen et voi Palauta Snapchat-kuvat.
Jos haluat estää Snapchatia tallentamasta kaikkia pilveen lähettämiäsi Snappeja, sinun tulee muuttaa tallennuskohteitasi:
Lisää lukemia:
Vaikka poistaisit viestin tai muiston, Snapchat tallentaa usein väliaikaisia tietoja, kuten pikkukuvia ja linssitietoja, piilotettuun kansioon nimeltä "Välimuisti". Tämän tyhjentäminen on paras tapa vapauttaa tallennustilaa ja varmistaa, etteivät "poistetut" kuvat jää taustalla odottamaan.
Oman tekoälyn integroinnin jälkeen Snapchat tallentaa kaikki vuorovaikutuksesi chatbotin kanssa – mukaan lukien lähettämäsi valokuvat ja keskustelemasi sijainnit. Täydellisen yksityisyyden säilyttämiseksi vuonna 2026 sinun on tyhjennettävä tämä tietokanta erikseen tavallisista keskusteluistasi.
Yllä olevat ratkaisut Snapchat-kuvien poistamiseksi tehdään puhelimella asetusten avulla. Kuitenkin, jos haluat poistaa valokuvat pysyvästi Snapchatista ikuisesti, tarvitset kolmannen osapuolen ohjelmistoja.
Aseesoft FoneEraser on Snapchat-sovelluksen tietojen pyyhekumi. Se voi poistaa tiedot ja asetukset iPhonesta, iPadista ja iPodista. FoneEraser-sovelluksen avulla iOS-laitteesi Snapchat-tiedot poistetaan perusteellisesti. Ja yksityisyyden suojaamiseksi pyyhintätyökalu voi pyyhkiä pois kaiken laitteen sisällön ja korvata poistetut tiedot varmistaakseen, että näitä tiedostoja ei voida enää palauttaa.
Lataukset
100 % turvallinen. Ei mainoksia.
100 % turvallinen. Ei mainoksia.
Tarkastetaan nyt, kuinka käyttää tätä ohjelmistoa Snapchat-valokuvien poistamiseen pysyvästi. Itse asiassa tämän ohjelmiston käyttäminen on melko helppoa. Seuraa ohjeita vaihe vaiheelta, niin saat kaikki tietosi poistettua.
Kuinka käyttää Snapchattia PC: llä?
Snapchatista ei ole työpöytäversiota, mutta voit silti käyttää Snapchattia PC: llä käyttämällä Android-emulaattoreita. Tarkista tämä viesti saadaksesi tiedot osoitteeseen Käytä Snapchat -sovellusta tietokoneella.
Voinko käyttää Snapchat-suodatinta kuvassa?
Joo. Suodatintehosteet ovat Snapchat-sovelluksen sisäänrakennetut ominaisuudet. Voit ottaa valokuvan puhelimellasi ja pyyhkäisemällä sitten oikealle tai vasemmalle näytön vieressä selataksesi vaakatasossa tämän sovelluksen eri suodatustehosteiden läpi.
Kuinka lataat kuvan Snapchatiin?
Android-käyttäjien on napsautettava ruudun oikeassa alakulmassa olevaa keltaista suorakulmaista painiketta siirtyäksesi valokuvagalleriaan ja valitsemalla sitten kuva ladataksesi kuvan Snapchat-sovellukseen jaettavaksi. iOS-käyttäjien on avattava Camera Roll kerätäksesi valokuva ja napauta vasemmalla alakulmassa olevaa Jaa-kuvaketta. Pyyhkäise kuvakkeiden läpi ja napauta Lisää työkaluja valitaksesi Snapchat jakaa kuvan.
Yhteenveto
Yksityisyyden säilyttäminen Snapchatissa vaatii ennakoivaa lähestymistapaa. Hallitsemalla muistojasi, tyhjentämällä välimuistin ja käyttämällä poistotoimintoa nopeasti voit pitää digitaalisen jalanjälkesi pienenä. Vaikka sovellukset, kuten Aiseesoft FoneEraser, tarjoavat "ydinvaihtoehdon" koko laitteen puhdistamiseen ennen jälleenmyyntiä, päivittäinen yksityisyytesi alkaa itse sovelluksen asetuksista. Digitaaliset jalanjäljet ovat oletusarvoisesti pysyviä, mutta näillä vaiheilla voit tehdä omistasi mahdollisimman kevyitä.
100 % turvallinen. Ei mainoksia.
100 % turvallinen. Ei mainoksia.
Tietoja Snapchatista
Tapoja Snapchat-tarinoiden tallentamiseen Käytä Snapchattia työpöydällä Tallenna Snapchat-kuva Palauta Snapchat-valokuvat Palauta Snapchat-viestit Seuraa Snapchatia iPhonessa Tallenna Snapchat-videot Poista Snapchat-kuva Avaa Snapchat-tili
Kaikkien aikojen tehokkain apuohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat poistaa kaiken iPhonen sisällön, kuten yhteystiedot, viestit, valokuvat, videot, muistiinpanot jne. Ja asetukset pysyvästi ja perusteellisesti.
100 % turvallinen. Ei mainoksia.
100 % turvallinen. Ei mainoksia.