Kuinka poistaa FaceBook-tili iPhonesta väliaikaisesti tai pysyvästi

Lokakuu 16, 2019Nicole Jones

Jos olet vihdoin pettynyt Facebookin tietosuojaloukkaukseen ja haluat poistaa Facebook-tilisi pysyvästi iPhonessa tai olet kokeillut sosiaalista mediaa ja haluaisit deaktivoida Facebook-tilisi joksikin aikaa, tämän saavuttaminen ei ole vaikeaa. Täällä kerromme kanssasi, kuinka nopeasti Facebook-tili poistetaan iPhonesta väliaikaisesti tai pysyvästi. On myös suositeltavaa, että poistat Facebookin datafragmentit tilisi poistamisen ja sovelluksen poistamisen jälkeen.

Poista FaceBook-tili iPhonesta

Osa 1. Kuinka poistaa Facebook-tili iPhonesta väliaikaisesti

Jos haluat päästä eroon Facebookista väliaikaisesti, voit poistaa Facebook-tilisi käytöstä helposti iPhonessa alla olevien vaiheiden avulla. Aina kun haluat palata takaisin, aktivoi pelitilisi kirjautumalla sisään vain Facebookiin uudelleen.

Mitä tapahtuu, jos poistat Facebook-tilin käytöstä iPhonessa?

  • Ihmiset eivät näe aikajanaasi tai etsiä sinua.
  • Jotkut tiedot, kuten lähettämäsi viestit, saattavat pysyä näkyvissä muille.
  • Olet edelleen näkyvissä Facebook-ystäväsi ystäväluettelossa.
  • Voit aktivoida Facebook-tilisi uudelleen milloin haluat.

Saatat olla kiinnostunut siitä, miten etsi ihmisiä Facebookista.

Vaiheet Facebook-tilin deaktivoimiseksi iPhonessa

Vaihe 1.
Käynnistä Facebook-sovellus iPhonellasi.
Vaihe 2.
Napauta Lisää: -painike (kolme riviä) oikeassa alakulmassa.
Vaihe 3.
Siirry kohtaan Asetukset ja yksityisyys> Tilin asetukset> Henkilökohtaiset tiedot> Yleiset> Hallinnoi tiliä.
Tili
Vaihe 4.
Valitse nyt Poista käytöstä Tilin vaihtoehdon alla.
Poista käytöstä
Vaihe 5.
Sinua pyydetään antamaan salasanasi. Kirjoita salasanasi ja napauta Jatka vahvistaaksesi, että haluat poistaa Facebook-tilisi käytöstä iPhonessa.

Jos haluat jatkaa Facebook Messengerin käyttöä, pidä Messenger aktiivisena tai kirjautuneena sisään, kun poistat Facebook-tilisi käytöstä iPhonessa.

Osa 2. Kuinka poistaa Facebook-tili iPhonesta pysyvästi

Jos olet päättänyt poistaa Facebook-tilin pysyvästi iPhonesta, voit poistaa sen helposti yksinkertaisella menetelmällä. Muista kuitenkin, että tämä toimenpide on peruuttamaton, kun Facebook-tilisi poistetaan pysyvästi. Sinulla ei ole pääsyä tiliisi ja kaikki aiemmin Facebookiin lataamasi tiedot.

Mitä tapahtuu, jos Facebook-tilisi poistetaan pysyvästi?

  • Et voi enää aktivoida Facebook-tiliäsi uudelleen.
  • Kaikki profiiliisi, valokuvasi, videosi, viestisi ja kaikki muu lisäämäsi poistetaan pysyvästi.
  • Et voi käyttää Facebook Messengeriä enää.
  • Ystävillesi lähettämäsi tiedot näkyvät edelleen heille, koska kopiot lähettämistäsi viesteistä tallennetaan ystäviesi postilaatikoihin.

Koska menetät pääsyn kaikkiin lisäämiisi Facebook-tietoihin, kun olet poistanut Facebook-tilin lopullisesti, suositellaan, että varmuuskopioit tärkeät Facebook-viestit, valokuvat, videot ja paljon muuta. Voit käyttää FoneLab iOS Data Backup & Restore tehdä työtä. Se on paras valinta iPhonen/iPadin/iPod-tietojen valikoivaan varmuuskopiointiin ja palauttamiseen (iOS 17 tuettu).

Varmista tärkeät Facebook-tiedot varmuuskopioimalla alla olevat yksityiskohtaiset vaiheet.

Vaihe 1.
Lataa ja asenna Aiseesoft FoneLab tietokoneellesi. Valitse iOS-tietojen varmuuskopiointi ja palautus -osa.
Vaihe 2.
Valitse iOS-tietojen varmuuskopiointi.
iOS-tietojen varmuuskopiointi ja palauttaminen
Vaihe 3.
Kytke iPhone tietokoneeseen USB-kaapelilla ja odota, kunnes ohjelmisto havaitsee laitteen.
Yhdistä laite
Vaihe 4.
Kun iPhone on havaittu, napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse varmuuskopioitavat Facebook-tiedot. Napsauta sitten seuraava Valitse kansio, jonka haluat tallentaa varmuuskopiotiedostot tietokoneellesi, ja aloita varmuuskopiointi.
Valitse Data

Kun olet varmuuskopioinut tärkeät Facebook-tiedot, voit poistaa alla olevat vaiheet poistaaksesi Facebook-tilin iPhonesta pysyvästi.

Vaiheet, joilla Facebook-tili poistetaan pysyvästi iPhonesta

Vaihe 1.
Käy Facebook-sivustossa ja kirjaudu tiliisi Safarilla tai muulla iPhonen selaimella.
Vaihe 2.
Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, käy samalla sivulla https://www.facebook.com/help/delete_account samassa selaimessa.
Vaihe 3.
Napauta Poista minun tilini. Kirjoita Facebook-tilisi salasana seuraamalla ohjeita ja kirjoita captcha. Napsauta lopuksi OK poistaaksesi Facebook-tilisi iPhonessa pysyvästi. Nyt Facebook-tilisi on tarkoitus poistaa.

Huomaa, että voit peruuttaa poiston 30 päivän kuluessa, jos muutit mieltäsi. 30 päivän kuluttua Facebook-tilisi ja kaikki tiedot poistetaan pysyvästi.

Facebookilla kestää jopa 90 päivää poistoprosessin alusta poistaa kaikki lähettämäsi asiat. Kun kaikki tiedot poistetaan, muilla Facebookin käyttäjillä ei ole enää pääsyä Facebook-tietoihisi. Facebook kuitenkin säilyttää kaikki tietosi varmuuskopiossa katastrofin, ohjelmistovirheen tai muun tietojen katoamistapahtuman varalta tai esimerkiksi oikeudellisista ongelmista, ehtojen rikkomisesta tai haittojen ehkäisytoimista.

Saatat tarvita: Kuinka poistaa Twitter or WhatsApp Tili ja tiedot iPhonessa

Osa 3. Kuinka poistaa Facebook-datafragmentit

Kun poistat Facebook-tilin pysyvästi ja poistat tämän sovelluksen iPhonesta, iPhonessasi on edelleen Facebook-datan fragmentteja, jotka sisältävät yksityisiä tietojasi. Lisäksi nuo näkymättömät datafragmentit syövät jatkuvasti tallennustilaasi. Nykyään markkinoilla on ammattimaisia ​​tietojen palautustyökaluja, jotka pystyvät siihen palauttaa poistetut Facebook-viestit. Joten sinun on parempi tyhjentää Facebook-tietofragmentit perusteellisesti, jos haluat suojata yksityisyyttäsi ja vapauttaa iPhonesi tallennustilaa. Aiseesoft FoneEraser on iOS: n tietojen poistotyökalu, jonka avulla voit poistaa tällaisen datan fragmentit nopeasti ja turvallisesti. Tämä tehokas apuohjelma pystyy poistamaan iPhonen sisällön ja asetukset pysyvästi ja perusteellisesti. Kolme poistotasoa on tarkoitettu yksityisten tietojen poistamiseen kokonaan yksityisyyden suojaamiseksi.

Vaiheet Facebook-tietojen sirpaleiden poistamiseksi pysyvästi

Kun olet poistanut Facebook-sovelluksen iPhonesta, poista alla olevat vaiheet poistamalla Facebook-tiedoston fragmentit mahdollisimman pian.

Vaihe 1.
Lataa ja asenna Aiseesoft FoneEraser tietokoneellesi.
Vaihe 2.
Käynnistä FoneEraser, liitä iPhone tietokoneeseen USB-kaapelilla.
kytkeä
Vaihe 3.
Kun tämä tietojen poistotyökalu on havainnut iPhonesi, valitse poistotaso tarpeen mukaan.
Taso
Vaihe 4.
Kun olet valinnut poistotason, napsauta "Käynnistä"-painiketta poistaaksesi Facebook-tietopalat ja muut ei-toivotut tiedot, kuten sähköpostit, yhteystiedot, viestit, valokuvat ja paljon muuta iPhonesta pysyvästi.
poistaminen

Odota hetki ja kaikki Facebook-tiedoston fragmentit poistetaan pysyvästi iPhonesta.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa olemme jakaneet, kuinka Facebook-tili poistetaan väliaikaisesti käytöstä tai Facebook-tili poistetaan pysyvästi iPhonessa. Tiedät myös eron Facebook-tilin väliaikaisen ja pysyvän poistamisen välillä. Lisäksi on tarpeen tehdä varmuuskopio tärkeistä Facebook-tiedoista ennen tilin poistamista pysyvästi ja poistaa Facebook-tietofragmentit, kun olet poistanut tilin pysyvästi iPhonessa.

Mitä mieltä olet tästä viestistä?

Erinomainen

Arvostelu: 4.9 / 5 (perustuu 106-äänestyksiin)Seuraa meitä

Disqus-kuvakeJätä kommenttisi ja liity keskusteluun

Mac-virhekoodi

1. Etsi ihmisiä Facebookista 2. Facebook Cover Photos / Videos Maker 3. Palauta poistetut Facebook-viestit iPhonesta 4. Palauta poistetut yhteystiedot 5. Palauta poistetut Facebook-videot 6. Palauta poistetut valokuvat Facebookista 7. Käytä uusia Facebook-huomautuksia 8. Paras Facebook Messenger -soitintallennin 9. Tallenna Facebook-videochatti
iPhone Data Recovery laatikko

Kaikkien aikojen paras iPhone-tietojen palautusohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat turvallisesti palauttaa kadonneet iPhone / iPad / iPod-tiedot iOS-laitteesta, iTunes / iCloud-varmuuskopio.

Takaisin alkuun